Home | Contact

Informatiepanelen

Informatiepanelen verschaffen de wandelaar, fietser of kanoër een overzicht van de route en geven extra informatie over cultuurhistorische achtergronden, wetenswaardigheden, of de natuur waar de route door voert. Ook de infopanelen passen perfect in onze reeks routemeubilair.

Het raamwerk kan worden uitgevoerd in eiken of in gerecycelde kunststof. Voor de panelen zelf wordt glasvezelversterkte kunststof gebruikt met het beeldmateriaal afgedekt onder een slijtvaste extra laag heldere kunststof. Maar u hebt de keuze om de print door ons op ander materiaal te laten maken.

 

 

Een boeiende manier om informatie te verschaffen is via een kunstzinnige vormgeving met bv. levensgrote woodcarving beeltenissen met een kleine informatieve toelichting. Of verwerk de informatie in een ganzenbordspel op een tafel.

 

 

 

 

 

Op deze pagina ziet u een enkele voorbeelden van onze informatiepanelen. De informatiedrager bestaat uit twee lagen van een slagvaste kunststof waartussen elke gewenste afbeelding kan worden aangebracht. Van bedrukking in zwart-wit tot vol kleuren uitvoering tegen aantrekkelijke prijzen.
De meest gebruikte afmetingen liggen tussen de A3 en A2, maar we kunnen praktisch elke gewenste afmeting voor u maken, van A5 tot dubbel A0 is geen enkel probleem! En van staand tot lessenaar model!


Het paneel kan bv ook samengebouwd worden met een wegwijzer, rustbank of schuilgelegenheid.
Ook hier zijn door de kleinschalige productie en een flexibel ontwerp individuele aanpassingen altijd probleemloos in te passen.

De panelen worden gemonteerd op staanders van 8,5 x 8,5 x 270 cm en met een kruisanker in de grond verankerd.